Uvjeti i odredbe

1. IDENTIFIKACIJA VLASNIKA TRGOVINE

Ovi propisi reguliraju uslugu „ECOMM MOVADGENCY SL“ za prodaju proizvoda putem njihovih web stranica, smještene u Las Rozas de Madrid, C / Dublin, n° 1 i C.I.F. B87936753, utemeljene javnim dokumentom odobrenim pred javnom bilježnicom iz Madrida, gđe MARIA EUGENIA REVIRIEGO PICÓN, 17. listopada 2017. pod brojem protokola 2.154, i upisane u Trgovački registar u Madridu, u svezak 36546, list 145, na stranici br. M-656418, unos 1 (u daljnjem tekstu: „Ecomerzpro“), dostupne svojim kupcima.

Ovi su uvjeti jedini uvjeti koji se primjenjuju na kupnju proizvoda putem ove internetske trgovine i zamjenjuju bilo koje druge, ako Prodavatelj nije prethodno dao pismeni pristanak. Ovi su uvjeti važni i za vas i za Prodavatelja, budući da su osmišljeni da stvore pravno obvezujući ugovor koji štiti vaša prava kao kupca i prava Prodavatelja kao tvrtke. Izjavljujete da ste, prilikom izvršenja narudžbe, bezrezervno pročitali i prihvatili ove Odredbe.

Ovi Opći uvjeti mogu se izmijeniti ili dopuniti Posebnim uvjetima za kupnju bilo kojeg proizvoda. U slučaju nedosljednosti prevladavat će odredbe sadržane u Posebnim uvjetima.

Prihvaćate da:

- Ovu uslugu možete koristiti samo za pravno valjane narudžbe.

- Shvaćate da portal ili trgovina Ecomerzpro djeluje pod modelom „Dropshipping”. U tom smislu, Ecomerzpro će proizvod koji kupite na našoj web stranici nabaviti od dobavljača i/ili proizvođača, koji se može nalaziti bilo gdje u svijetu, tako da će vam proizvod biti poslan izravno na adresu koja nam je dostavljena tijekom postupka prijenosa. Stoga, Ecomerzpro ne vrši skladištenje, rukovanje, prosljeđivanje ili bilo koji drugi postupak u vezi s isporukom kupljenog proizvoda.

- Ne možete vršiti nikakve lažne ili neovlaštene narudžbe. Ako imamo razumne razloge da smatramo da je takva narudžba izvršena, ovlašteni smo je otkazati i obavijestiti nadležne vlasti.

- Također se slažete da ćete nam dostaviti svoju adresu e-pošte, poštansku adresu i/ili druge podatke za kontakt na određen i ispravan način i slažete se da možemo koristiti te podatke kako bismo vas kontaktirali ukoliko je potrebno (pogledajte našu Izjavu o privatnosti).

- Ako nam ne dostavite sve potrebne podatke, nećemo biti u mogućnosti pravilno poslati vašu narudžbu dobavljaču i/ili proizvođaču tako da bude ispravno dostavljena.

- Izvršenjem narudžbe putem ove web stranice, potvrđujete nam da imate više od 18 godina i da imate pravnu sposobnost za sklapanje obvezujućih ugovora.

2. GEOGRAFSKI DOMET

Članci ponuđeni na ovoj web stranici bit će dostupni u svim onim zemljama u kojima je web stranica dostupna.

3. DOSTUPNOST PROIZVODA

Sve narudžbe proizvoda podliježu dostupnosti iste. Budući da se radi o Dropshipping djelovanju, ne znamo stvarnu zalihu proizvoda dostupnih od strane dobavljača i/ili proizvođača. Dobavljači i/ili proizvođači odgovorni su za obznanu dostupnosti Ecomerzprou u trenutku obrade vaše narudžbe. U tom smislu, ako postoje poteškoće u njihovoj opskrbi ili ako nema proizvoda na zalihi, zadržavamo pravo da vam pružimo podatke o zamjenskim proizvodima jednake ili više kvalitete i vrijednosti koje možete naručiti. Ako nemamo zamjenske proizvode u ponudi ili ne želite naručiti takve proizvode, vratit ćemo vam bilo koji iznos koji ste platili, u roku od najviše 30 dana od potvrde otkazivanja narudžbe.

4. UKLANJANJE PROIZVODA ECOMERZPROA

Zadržavamo pravo ukloniti bilo koji proizvod s bilo koje web stranice Ecomerzproa za kupnju i/ili ukloniti ili izmijeniti bilo koji materijal ili sadržaj s iste. Nećemo biti odgovorni ni vama ni bilo kojoj trećoj strani za uklanjanje bilo kojeg proizvoda, uklanjanje ili izmjenu bilo kojeg materijala ili sadržaja na web stranici.

5. PRAVO NA OTKAZIVANJE

Općenito, a u skladu s odredbama Kraljevske zakonodavne uredbe 1/2007 od 16. studenoga kojom se odobrava revidirani tekst Općeg zakona o zaštiti potrošača i korisnika i drugih komplementarnih zakona, potrošači i Korisnici imaju pravo povući kupnju na daljinu, osim za one proizvode na koje se pozivaju odredbe članka 102 spomenute norme.

U tu svrhu, a u skladu s važećim pravilnikom Ecomerzproa, Klijentima će se olakšati pravo na otkazivanje proizvođačima i/ili dobavljačima naručenih proizvoda. Maksimalno razdoblje za ostvarivanje prava na otkazivanje će biti 14 dana. Bez obzira na gore navedeno, ne možete iskoristiti pravo na otkazivanje kada kupujete proizvode izrađene prema specifikacijama potrošača i korisnika ili su jasno personalizirani, proizvode koji se po svojoj prirodi ne mogu vratiti, knjige, zvučne ili video snimke, diskove i računalne programe ili druge intelektualne tvorevine koje je potrošač i korisnik otvorio, kao i računalne datoteke, isporučene u elektroničkom obliku, koje se mogu odmah preuzeti ili reproducirati za trajnu upotrebu; Proizvode koji se mogu brzo pokvariti ili isteći; Proizvode koji nisu dopušteni za vraćanje zbog higijenskih ili zdravstvenih razloga ili koji su nakon isporuke nerazdvojivo pomiješani s drugim proizvodima; ili kada kupljeni proizvod ne može podlijegati povlačenju, u skladu s odredbama važećeg zakonodavstva, u bilo kojem trenutku.

Za ostvarivanje gore navedenog prava morate nam poslati uredno zapakiran proizvod zajedno s DOKUMENTOM O OTKAZIVANJU koji se traži na svim i bilo kojoj web stranici Ecomerzproa. Troškove povrata proizvoda snosit ćete sami.

6. JAMSTVO U SLUČAJU NEZADOVOLJSTVA PROIZVODOM

Odgovornost za nezadovoljstvo proizvodom, koja će biti regulirana odredbama 114 i prema Kraljevskom zakonodavnom uredbom 1/2007 od 16. studenoga kojom se odobrava revidirani tekst Općeg zakona za zaštitu potrošača i korisnika, uvijek je na proizvođaču i/ili dobavljaču. Međutim, Ecomerzpro će vam pomoći da kroz službu za korisnike upravljate bilo kakvim jamstvom koje se odnosi na kupljene proizvode.

7. IZOSTANAK I/ILI KAŠNJENJE ISPORUKE

Ako je iz razloga koji se mogu pripisati kupcu (npr. odsutnosti na mjestu isporuke, netočne adrese itd.) onemogućena isporuka proizvoda, kontaktirat ćemo vas u svrhu pružanja odgovarajućih podataka kako biste preuzeli narudžbu. Ako je isporuka nemoguća zbog ovih okolnosti, Ecomerzpro neće preuzeti nikakvu odgovornost za izostanak isporuke i/ili za gubitak proizvoda.

Također, mnogi kupljeni proizvodi mogu doći iz drugih zemalja, tako da se postupak isporuke može odgoditi za nekoliko mjeseci. Međutim, moći ćete dobiti podatke o praćenju pošiljke i postupku isporuke putem različitih usluga koje vam Ecomerzpro stavlja na raspolaganje.

8. PRIJENOS RIZIKA I IMOVINE

Steći ćete vlasništvo nad proizvodima kada primimo cijelu uplatu.

9. CIJENA

Cijena proizvoda bit će ona koja je uvijek propisana na različitim portalima Ecomerzpro.

Cijene web stranica uključuju POREZE I TROŠKOVE DOSTAVE, prema opcijama koje ste unijeli tijekom angažiranja.

Nijedna strana nema pravo mijenjati cijenu nakon što se prijenos izvrši, čak i u slučaju pogreške u izračunu POREZA koji su uključeni u nju.

NAČIN PLAĆANJA će se razlikovati ovisno o samoj trgovini, možete imati karticu ili u određenim prilikama PayPal, itd.

10. PISMENA PRIOPĆENJA

Važeći propisi zahtijevaju da dio podataka ili priopćenja koje vam pošaljemo bude u pisanom obliku. Stoga, prihvaćate da se možemo redovno služiti elektroničkim priopćenjima koristeći ovaj komunikacijski sustav, i Ecomerzpro i vi. Stoga ćemo vas kontaktirati pomoću ovih sredstava putem e-pošte i/ili SMS-om i slat ćemo vam informacije putem obavijesti. U ugovorne svrhe prihvaćate da su svi ugovori, obavijesti, informacije i druga priopćenja koja vam priopćimo na gore spomenuti način u skladu s pravnim zahtjevima usporedivim s pisanim dokumentima. Ovaj uvjet neće utjecati na vaša prava priznata zakonom.

11. KVALITETA PROIZVODA I INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Ecomerzpro putem svog PORTALA na tržište stavlja proizvode treće strane Hkoji se šalju izravno kupcu, tako da ni u kojem slučaju ne može provjeriti ili preuzeti odgovornosti za njihovo podrijetlo i/ili kvalitetu, kao ni za eventualno kršenje od strane proizvođača i/ili dobavljača prava intelektualnog i/ili industrijskog vlasništva trećih strana.

12.NAŠE PRAVO NA IZMJENU TIH ODREDBI

Ecomerzpro ima puno pravo provjeriti i izmijeniti ove odredbe u bilo kojem trenutku. U svakom slučaju, primjenjivat će se uvjeti koji su na snazi ​​u trenutku slanja svake narudžbe.

13. ADRESA ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA

Možete otići na adresu C / Dublin 1 28232 Las Rozas, Madrid, Španjolska u svrhu podnošenja onoliko zahtjeva koliko bude smatrano prikladnim.

14. PRIMJENJIVO ZAKONODAVSTVO I JURISDIKCIJA

Ugovori o kupnji proizvoda putem naše web stranice i sva pitanja koja iz toga proizlaze podliježu španjolskom zakonu i podnosit će se sudovima grada Madrida.